fbpx

Pims salades & soepen

Wilt u eens wat anders voor tijdens de lunch, of bent u op zoek naar een lichte avondmaaltijd? Ook dan bent u bij Pims Broodjeszaak aan het juiste adres. Naast onze broodjes hebben we namelijk ook salades en soepen om af te halen of te laten bezorgen. Wij leveren rijkelijk gevulde salades en soepen tegen een scherpe prijs, zodat u kunt genieten van een lekkere maaltijd.

Goed gevulde salades

Een salade kan een heerlijke frisse en luchtige lunch of avondmaaltijd zijn. Daarom kunt u bij Pims Broodjeszaak ook terecht voor een goedgevulde salade. We hebben verschillende salades in ons assortiment, waaronder traditionele salades met een frisse twist. Kies bijvoorbeeld een Caesar salad met onder andere quinoa en courgette noedels. We hebben ook wat specialere salades, zoals The Green Bowl. Hierbij krijgt u een salade met kippendij, linzen, baby spinazie, gestoomde broccoli, gegrilde groenten en zoetzure komkommer. Een aanrader als lunch of als lichte avondmaaltijd!

Dagverse soepen

Voor een warme kop soep levert Pims Broodjeszaak ook dagverse soepen. We maken hierbij gebruik van ambachtelijke producten uit de streek, zodat iedere dag weer een verse pan soep voor u klaarstaat. Zo hebben we een groentesoep, een tomatensoep en een speciale soep van de maand. Onze soepen worden altijd bereid met de beste producten.

Voor zakelijke of particuliere consumptie

Onze soepen kunnen we leveren voor grote of kleine partijen. Heeft u een bedrijfsborrel of lunch dan is het mogelijk voor uw voltallige personeel soep en salades te leveren. Of heeft u familie op bezoek en wilt u ze een kop soep aan kunnen bieden? Dan bezorgt Pims Broodjeszaak uw favoriete soep. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten kunt u dan ook bij ons terecht voor soepen en salades.

Ga voor een salade of soep

Wilt u liever een lichte maaltijd of uw gezelschap trakteren op een lekkere kom soep? Bestel dan de soepen en salades van Pims Broodjeszaak. Allemaal vers en ambachtelijk gemaakt, en dat proeft u. Voor meer informatie over onze verse soepen en salades, of vragen over het bezorgen van grote en kleine partijen kunt u gerust contact met ons opnemen.