fbpx

Over Pims broodjeszaak

Als broodjeszaak zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw maaltijd. Dankzij ons gevarieerde aanbod hebben wij voor iedere klant en ieders smaak een gepast broodje. Dit doen we iedere dag met plezier en met hart voor onze klanten. Zodat u lekker kunt eten tegen een scherpe prijs.

Ervaring en kwaliteit

Al 8 jaar lang stoppen wij onze passie in het bereiden van de lekkerste en meest uitgebreide broodjes. Wij weten dan ook als geen ander hoe ervoor zorgen dat u kunt genieten van uw broodje. Daarom maken wij alleen maar gebruik van kwaliteitsproducten, zodat u altijd verzekerd bent van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bestel dan ook snel een van onze overheerlijke broodjes en geniet van een welverdiende lunch!

Ruime keus

Of het nu gaat om een lekker broodje gezond of een luxe belegd broodje carpaccio met ganzenlever, bij Pims Broodjeszaak kan iedereen terecht voor een broodje dat u zal smaken. We helpen zakelijke klanten en particulieren met plezier van hun hongergevoel af. Wilt u het groter aanpakken met een uitgebreide lunch? Dan kunt u altijd gebruikmaken van onze cateringservice. We hebben broodjes, soepen, salades en andere delicatessen, allemaal streekproducten, allemaal vers.