fbpx

Pim's luxe broodjes

Wilt u een keer wat anders dan een standaard broodje voor tijdens uw lunch of tussendoor op de late middag of avond? Dan zijn de luxe broodjes van Pims Broodjeszaak uitstekend geschikt. U kunt kiezen uit diverse broodjes met speciaal beleg, die met zorg voor u zijn uitgekozen. Zo maakt u van uw lunch een klein feestje en maakt u kennis met onze uiteenlopende smaken.

Verrassend belegd

Binnen ons assortiment aan luxe broodjes vindt u een aantal verrassende en zeer smaakvolle varianten. Zo hebben we een broodje dungesneden carpaccio met ganzenlever en pestomayonaise, een broodje met Uruguayaanse ribeye en chimichurri en natuurlijk ons eigen broodje Pim. Hierop vindt u dungesneden rosbief, gegrilde gamba’s en een tomaten paprika salsa. Ga eens voor wat anders en probeer een van onze luxe broodjes.

De juiste prijs-kwaliteit

Wij maken iedere dag weer vol passie de lekkerste broodjes voor u klaar. Ieder broodje wordt vers bereid zodra de bestelling binnenkomt, zodat u kunt genieten van een goed en smaakvol broodje. Dit doet u al voor een zeer scherpe prijs, waardoor wij altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Onze producten zijn namelijk allemaal vers, wat u terugproeft in uw broodje. Het verzorgen van een tussendoortje of een uitgebreide lunch doen wij al 8 jaar lang met veel plezier.

Uitgebreide lunch of voor even tussendoor

U kunt zelf kiezen wat het beste moment is voor een luxe broodje van Pims Broodjeszaak. Wilt u er uitgebreid van genieten tijdens de lunch, met uw collega’s op kantoor, of heeft u weinig tijd en wilt u toch even wat eten? Wij zijn tot 19.30 uur ’s avonds geopend zodat u de gehele dag door een broodje bij ons kunt bestellen. Wilt u uw personeel trakteren op een overheerlijke lunch? Dan helpen wij uw bedrijf graag aan een feestmaaltijd op kantoor met onze luxe broodjes.

Onze luxe broodjes proeven?

Bent u benieuwd naar onze gevarieerde smaken, die u niet bij iedere broodjeszaak op de hoek kan bestellen? Kies dan voor de luxe broodjes van Pims Broodjeszaak. Wij laten u kennismaken met onze verrassende maar vooral overheerlijke smaken. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.