fbpx

Pims heerlijke broodjes

Bent u op zoek naar een lekker broodje voor bij de lunch of voor tussendoor? Dan kunt u altijd bij Pims Broodjeszaak terecht. Wij hebben voor ieder wat wils in ons unieke assortiment en zorgen ervoor dat u heerlijk kunt eten tegen een scherpe prijs. Daarvoor krijgt u altijd een kwaliteitsbroodje van ons, dat speciaal voor u vers wordt bereid.

Van broodje kaas tot broodje ribeye

Wij bieden broodjes in aan in verschillende categorieën, variërend van ‘gewone’ broodjes tot luxe broodjes. U kunt bij ons dan ook terecht voor zowel een broodje met jonge kaas als een luxe broodje met gesneden ribeye. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bezorgen of afhalen

U kunt onze broodjes iedere dag komen afhalen tussen 12.00 en 16.30 uur. U bestelt ze van tevoren online, zodat u zeker weet dat uw broodje op u ligt te wachten. Heeft u geen tijd om ze bij ons te komen afhalen? Dan kunt u ze ook laten bezorgen op kantoor of bij u thuis. Dit kan elke dag tussen 11.30 en 19.30 uur. Wij zorgen ervoor dat u uw broodje bezorgd krijgt, en kunt genieten van een welverdiend moment om te eten.

Verse smaken

Bij Pims Broodjeszaak werken we altijd met verse producten. Dit komt de kwaliteit ten goede en dat proeft u. De bereiding van uw broodje wordt dan ook zodra de bestelling binnenkomt zorgvuldig aangepakt. U krijgt op deze manier altijd een mooi geserveerd broodje op uw bord. Twijfelt u nog over de juiste keuze voor een broodje? Kijk dan eens naar onze suggesties, zoals de geitenkaas met gerookte ham en honing, de gegrilde kipfilet met truffelmayonaise of de gemarineerde kippendijen met zoetzure komkommer en oosterse saus. Laat het u smaken!

Broodje halen voor de lunch?

Wilt u tijdens de lunch ook genieten van een lekker broodje, rijk belegd met de beste en verste producten? Bestel dan uw broodje bij Pims Broodjeszaak! Wij maken graag uw lunch voor u klaar. Voor meer informatie of vragen over onze diensten kunt u altijd contact opnemen.